2022. máj 17.

Az Oscar pofon még nem csengett le...

írta: Filmszakértő
Az Oscar pofon még nem csengett le...

Will Smith az Oscaron Chris Rockkal szembeni nehezen védhető viselkedése a vasárnap este tartott 2022 Billboard Music Awards színpadán is visszhangot vetett.

diddy2.jpgA Show házigazdája Sean “Diddy” Combs, aki az Oscaron pont a pofont követően lépett a színpadra a Las Vegasban található MGM Grand Arenában megtartott zenei díjátadón a nyitómonológja elején így szólt:

„A szabadság szellemében, ha netán ma este feltünési viszketegséged lenne, és úgy döntenél, felugrasz a színpadra, javaslom előtte rendezd el a dolgaidat. És ezt szeretettel és a legnagyobb tisztelettel mondom nektek, mert a szeretet képes győzni minden körülmények között!”

A látványosnak mondható külsőségek között lebonyolított shown, amit ugyanott tartottak, ahol a Grammy-díj átadót is néhány hete, a női előadók közül Olivia Rodrigo hét, a férfi előadók közül Kanye West, mint Ye, hat díjat vihetett haza. Drake ugyan csak 5 elismerést kapott, de a rapper így is a legeredményesebb BMA díjazottá lépett elő, immáron 34 elismeréssel.

Az Icon-díjat Mary J.Blige vehette át Janet Jacksontól, ahol olyan fellépőknek tapsolhatott még a közönség, mint Ed Sheeran, Burna Boy, Latto, Megan Thee Stallion, Rauw Alejandro, Florence + the Machine, Maxwell és a Silk Sonic. A fő attrakció a RHCP lett volna, de ők  "előre nem látható körülmények" miatt visszaléptek a közreműködéstől.

Az idei díjátadó szezon lassan lecseng, de WS Oscar-produkciója még ezt követően is még sokáig téma lesz.

Szólj hozzá

#filmszakerto filmszakerto @filmszakerto BillboardMusicAwards #pdiddy #djkhaled #megantheestallion @ChloeBailey #edsheeran