Logo Pic
venember83 2024. április 25.

Agresti szerint a kupadöntő után várhatók konkrétumok Motta kapcsán

motta_thiago_elmelkedik_reflektorok_fenyeben.JPGRomeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már említettem, a jelenlegi keret egyértelműen pszichés gondokkal is küzd, hiszen egy vereség vagy döntetlen után a játékosoknak dühöt kellene érezniük, ehelyett viszont láthatóan kevesekre jellemző ez.

A rendkívül megbízható újságíró Thiago Motta helyzetéről is írt, véleménye szerint nem véletlen, hogy a futballvilág hónapok óta összefonja a Juventus és Thiago Motta sorsát. Ez két lehetőséget feltételez, az egyik szerint a klub rendkívül hatékonyan félrevezetett mindenkit, vagy valóban Thiago Motta az első számú kiszemelt a Juventus számára. Megállapodás a felek között? Semmi nem végleges, amíg nincsenek aláírások a szerződésen. Konkrétabb hírekre az Olasz Kupa döntőt követően számít.

A Tuttosport értesülései szerint Cristiano Giuntoli nem tett le Khéphren Thuram szerződtetéséről, fizikai ereje, kiváló technikája és pályán való látása miatt a Nice középpályása kiváló erősítés lenne az Öreg Hölgy számára. A futballista szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a pletykák szerint klubja körülbelül 40 millió euróra értékeli a játékjogát.

A TuttoMercatoWeb pletykája szerint a Juve kétéves hosszabbítást ajánlott Wojciech Szczęsnynek, az aktuális nettó 6,5 millió eurós bére helyett nettó 4 millió eurós bérrel (bónuszokkal együtt). A kapus visszautasította az ajánlatot.

Nicolò Schira friss értesülései szerint tegnap este Cristiano Giuntoli és Adriano Galliani között egyeztetés zajlott, mivel a Juventus igencsak érdeklődik Michele Di Gregorio iránt. A Monza 20 millió eurót kér a 26 éves kapusért, de 15 millió euró plusz bónuszokkal is megelégedhet, illetve játékosok is bevonhatók az ügyletbe.

A La Gazzetta dello Sport is írt a Juventus szerződéshosszabbítási kísérleteiről, és a milánói lap szerint a legaktuálisabb kérdés Adrien Rabiot helyzete, aki júniusban távozhat, bár Torinóban marasztalnák. A pletykák szerint a játékos garanciákat vár a csapat várható versenyképességéről, miközben az is bizonyos, hogy a Juventus nem tudja magasabb bérrel magához édesgetni a középpályást, mivel a klub nincs ebben a pénzügyi helyzetben. A másik nyári lejáró szerződés Daniele Ruganié, a védővel zajlanak az egyeztetések. Kevésbé pozitív hírek vannak a 2025 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkező Wojciech Szczęsny és Weston McKennie kapcsán, és egyáltalán nem zárható ki a nyári értékesítésük. Federico Chiesával sem jutott még a klub előrébb, nem zajlik tárgyalás, ám Fali Ramadani részéről létezik egy ígéret, miszerint a játékos nem fog ingyen távozni, legrosszabb esetben egy egyéves szerződésben meg fognak egyezni a felek, így feltehetően jövőre is a klubot segítheti az olasz válogatott.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy friss sertéskaraj teszt
Linda Morvai • 19 nap
Nagy maasdam sajt teszt
Linda Morvai • 19 nap
A Salernitana elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Nagy változások várhatók a középpályán
venember83 • 4 nap
Fiatalok értékesítéséből finanszírozná a nyári erősítést a Juve
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
Tükrök a sivatagban
A couture és az AlUla lélegzetelállító vonzerejének ötvözeteként mutatta be a 2024-es tavasz-nyári kollekcióját Rami Kadi. A világhírű libanoni divattervező „Les Miroirs” azaz „A tükrök” nevet viselő gyűjteményét az évezredes történelmi múlttal és kulturális örökséggel rendelkező sivatagi vidék…
HÍREX #38 - A legértékesebb influenszerek / Mozifilm Stallone életéről / Wednesday 2. évad
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Visszaszámlálás, bevezető 0:02:19 - Intro, bevezetés 0:07:04 - íme, a legértékesebb magyar influenszerek listája 0:24:27 - Mozifilm…
>