2022. ápr 03.

Az idei Oscar katasztrófák

írta: Filmszakértő
Az idei Oscar katasztrófák

Minden évben vannak olyanok, akik az Oscar-díjátadón teszik az egész világ számára egyértelművé, hogy amikor az elegáns öltözet és az elegáns viselkedés fogalmát vették a suliban, akkor ők bizony hiányoztak!

Következzen az a "válogatott", akik láthatóan nem tudták, hogy azon az eseményen ahol megjelentek, milyen öltözködési és viselkedési normáknak illik megfelelni. 

Az idei Oscar-díjátadóról itt olvasható a véleményem. Itt pedig azok a ruhák, amikre inkább érdemes emlékezni.

kristen_stewart_2.jpgKristen Stewart - Vajon miért gondolta azt Kristen és a divattanácsadója, hogy amikor élete első Oscar-jelölését kapja egy világhíresen elegáns divatikon hercegnő megformálásáért, akkor egy olyan szettben kell megjelennie, ami nagyon előnytelen a lábainak, és amit egy üzletavatáshoz sem feltétlenül lenne kényelmes viselni? Ráadásul, amikor már az interjút adta, akkor egy lapos papucscipő volt rajta, fehér bokazoknival, ami még tovább rontott az összképen.

kourtney_kardashian_travis_barker.jpgKourtney Kardashian és Travis Barker - Kourtney is benézte szerintem. Nem egy vasárnap délutáni koktél partira volt hivatalos, hanem az Oscarra. De az is lehet, hogy csak dobcuccot pakolni jött segíteni Barkernek. 

timothee_chalamet.jpgTimothée Chalamet - Szegény Timmy, minden színészi képességét kamatoztatva próbálja arckifejezésével leplezni a csalódottságát, hogy az ingje sajnos összement a mosásban és mire ez kiderült, már nem volt ideje egyik asszisztensének sem elmenni és venni egy valamire való fehér inget a számára. 

carlos_lopez_estrada_kelly_marie_tran.jpgCarlos Lopez Estrada és Kelly Marie Tran - Kelly Marie Tran alig 160 cm, de akik mögötte ültek biztos nem rajongtak a kalapjáért. Szerintem kár volt ezt a remek ruhát egy kalappal elrontani.

halle_bailey_chloe_bailey.jpgHalle Bailey és Chloe Bailey - Szerintem a Bailey lányok azt hitték a Met Galara mennek, de az csak május 2-án lesz és New Yorkban. Szerintem ezekben a szettekben még ott is inkább a hátsó ajtó felé terelnék őket... Chloe divattanácsadója szerintem akkor is hiányzott a suliból, amikor azt a fejezetet oktatták, hogy vastag, rövidlábú ügyfélnek nem javaslunk hónaljig kivágott ruhát, és ha ilyet szeretne viselni mindent latba vetve lebeszéljük erről. 

Eszembe jut róluk  David Niven híressé vált mondása 1974-ből, amikor egy pucér férfi futott át a mögötte a színpadon: Tulajdonképpen már számíthattunk ilyesmire. Igazán lenyűgöző, hogy ez az ember azzal érte el élete legnagyobb sikerét, hogy a világ elé tárta a gyengeségeit.

94_ar_0007.jpgRickey Thompson, szerintem maga varrta a ruciját - megérte. Tö-ké-le-tes lett!

 

És a végére hagytam a külön "kedvencemet"!megan_thee_stallion.jpgMegan Thee Stallion - akit szerintem szintén Chloe Bailey stylistja öltöztetett. És mint látható Megan át is öltözött, mert a színpadra már másik ruhában vonult fel, mert az Oscar szoborral a színfalak mögött készült fotók az instára csak úgy menők, hogyha:

94_bs_0096kicsi.jpg

94_bs_0097kicsi.jpg

 

És még egy kép zárásként, csak így, komment nélkül.94_au_0126.jpg

Szólj hozzá

botrány Oscar Oscar-díj Academy Awards #filmszakerto filmszakerto @filmszakerto